Tai Ji

 Niets doen en alles wordt gedaan

EVENWICHT IN BEWEGING organiseert sinds jaar en dag lessen in de eeuwenoude kunst van de taiji onder leiding van Tine Vandromme.  Onze school is een onderdeel van de internationale school van Patrick Kelly die in de traditie van Zheng Manqing en Huang Xingxian lesgeeft.

Vanuit TAIJI als bewegingskunst zoeken we naar een natuurlijke houding en beweging. We zoeken naar de noodzakelijke ontspanning om kracht te vinden. Vanuit taiji als levenskunst passen we de filosofie toe. Zachtheid geeft kracht. Taiji creëert een sfeer van zelfvertrouwen, rust, schoonheid, eenvoud, aanwezig zijn en respect. Vanuit taiji als martiale kunst leren we voelen, luisteren, samenwerken, volgen, leiden, in onze kracht blijven, alert zijn...

 

MEER INFORMATIE VINDT U OP DE WEBSITE VAN EVENWICHT IN BEWEGING

www.evenwichtinbeweging.be

 

In HERENT (omgeving LEUVEN) starten lessen voor beginners onder begeleiding van Vincent Ongkowidjojo op:

  • zondagvoormiddag in de zaal Multikultureel Centrum Paul de Maeseneer (Wijgmaalsesteenweg 15) vanaf 25 september 2011 (10.30u-12u00)

Andere lessen gaan door in ROTSELAAR en WEZEMAAL en LEUVEN en MECHELEN

Het lesgeld voor één semester (ongeveer 16 lessen) bedraagt €110. (voor 2uur €125)

Informatie:

of:

Of kom eens kijken op een vrije oefenavond deze zomer (2011). Op woensdagavond oefenen wij in het domein De Bron in KESSEL-LO. We vangen aan omstreeks 20u.

Zelf geef ik nu ook elke maand een meditatie vanuit het gedachtegoed van onze Taiji-school.